Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

MBH Makronóm Makroverzum A magyar gazdaság kitörési pontjai


  • Dátum: 2023.11.20. 08:00
  • Hely Budapest, Fővám tér 11-12, 1093 Hungary (Térkép)
  • További információk: Bálna Honvédelmi Központ

Leírás

Küldetésünk az evangelizació.

Azt szeretnénk, ha a Makronómnal meglévő összerendezett tudás minél szélesebb vállalkozói körhöz eljutna. Szeretnénk, hogyha a patrióta, pragmatikus, tudás- és érdemalapú szemlélet minél több olyan vállalkozóhoz eljutna, legyen szó magyar vagy külföldi tulajdonú vállalatról, amely otthonának tekinti hazánkat és aki velünk közösen azon munkálkodik, hogy térségünket felvirágoztassa. A Makronóm az a hely, ahol a gazdaság és a politika találkozik, hogy inspirálóan hasson a gazdaságstratégia irányaira.

 

A konferenciát, melynek a Bálna Honvédelmi Központ adja a helyszínét, Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus köszöntője nyitja meg, majd a szakmai program Lóga Máté, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkárának előadásával veszi kezdetét, őt Fábián Gergely, iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár követi, aki hazánk iparstratégiáját mutatja be a jelenlévőknek. A nyitó előadásokat a Makronóm Intézet kutatási eredményének bemutatása, illetve a legjelentősebb iparvállalatok, sikeres startupok, valamint az innovációs szcéna képviselőinek beszélgetései követik, interaktív élményekkel kiegészítve.

Részletes program: https://makronom.eu/mbh-bank-makronom-makroverzum-a-magyar-gazdasag-kitoresi-pontjai/?fbclid=IwAR1qFwTM_yxDCknmTMu98u_z1-6VeHoA2wiZYHpuMNXUlBBZgpBL7qNNM_0