A Makronóm Business Club (MBC) célja, hogy platformot teremtsen a sikeres magyar vezetők együttműködésének, tapasztalatcseréjének,egy pragmatikus és patrióta üzleti közösségben.

Betekintés a világ gazdasági trendjeibe

Szakmai programjaink átfogóan és közérthetőenen mutatják be azokat a gazdasági folyamatokat, amelyek jelentős hatással vannak a tagságunk működésére.

Értékazonos közösség

Networking rendezvényeink kiváló lehetőséget biztosítanak az új üzleti és személyes kapcsolatok kiépítésére, valamint a minőségi időtöltésre.

Személyes vezetői fejlődés

Szakértőink, és a hasonló élethelyzetben levő vezetőtársak tapasztalatai alapján személyreszabott, a konkrét vezetői kihívásokra vonatkozó tanácsokat adunk.

Üzleti reggelik

Évente 4x

Az MBC programstruktúráján belül negyedévente rendezünk üzleti reggeliket, amelyek keretében minden alkalommal egy-egy aktuális gazdasági témát dolgozunk fel, melyek lényegét, mélyebb összefüggéseit meghívott szakértőink mutatják be.

Pódium beszélgetések

Évente 4x

Negyedévente pódium eseményeinkre egy-egy szakpolitikai döntéshozót hívunk meg abból a célból, hogy ismertesse a kormányzat legfrissebb gazdaságpolitikai döntéseit, azok indoklását, valamint meghallgassa és reagáljon a résztvevők felvetéseire.

Makronóm jelentések

Évente 12x

Az MBC tagjai havi rendszerességgel kapják kézhez a Makronóm Jelentést, amely az adott időszakra vonatkozó gazdaságpolitikai elemzéseket, előrejelzéseket, valamint az aktuális vállalkozásfejlesztési lehetőségeket tartalmazza.

Garden party és Makronóm Gála

Évente 2x

Mindkét nívós eseményünk exkluzív keretek között, a város zajától távolabb, szórakoztató programok kíséretében valósul meg. Az éves Makronóm Gálán adjuk át a Makronóm Intézet és az MBC által alapított díjakat is.

Érdekelik a tagsággal járó előnyök? Adja meg adatait, és elküldjük a csomagajánlatainkat tartalmazó kiadványunkat!