Részvételi feltételek

A konferencia alapadatai
A konferencia időpontja: 2023. November 20. Konferencia nyelve: magyar A konferencia belépőjegyhez kötött. Helyszín: Bálna Honvédelmi Központ (Budapest, Fővám tér 11-12, 1093)
Részvételi díjak:
Konferenciarészvételi jegyár: Bruttó 70.000 Ft A Makronóm Business Club tagoknak és általuk kijelölt plusz egy főnek térítésmentes a konferencia. A konferencia részvételi díja tartalmazza az egy napos rendezvényen való részvételt és a napközbeni étkezés költségét.
Előzetes regisztráció
Előzetesen minden résztvevő számára szükséges az online regisztráció. A https://tixa.hu/-n történő jegyvásárlás során ez automatikusan megtörténik.
Részletek és vásárlási feltételek
A rendezvény kizárólag érvényes jeggyel, előzetes regisztrációt követően látogatható. A belépőjegyet megvásárló résztvevők, minden előadáson részt tudnak venni.
Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk:
A regisztráció visszaigazolását és a számlázást a TIXA Hungary Kft. végzi, ennek megfelelően a részvétel díját a TIXA Hungary Kft.-nek kell megfizetni. A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díjnak a konferencia megkezdéséig történő megfizetése. A jegy megvásárlásával Ön jogosult a konferencia előadásain és kiegészítő programjain való részvételre.
Lemondási feltételek
A jegy megvásárlása megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható, amelyet előzetesen jelezni szükséges. Mivel az online jegyvásárlás megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat nem fogadunk el.
Módosítási feltételek
Makronóm Plusz Gazdaságkutató Zrt. fenntartja a jogot a program módosítására. Amennyiben a rendezvény programja módosul a szervező e-mailen tájékoztatja a jegyvásárlókat.
Elérhetőségek
Kérjük, hogy regisztrációjával kapcsolatosan forduljon bizalommal a munkatársainkhoz a info@makronomplusz.hu email címen.
Egyéb rendelkezések
A jegyvásárlással Ön elfogadja, hogy a rendezvényen fotók készülhetnek, amelyek marketing céllal felhasználhatóak.
A konferencia szervezője:
Makronóm Plusz Gazdaságkutató Zrt. ADÓSZÁM: 32036875-2-13
Budapest, Hattyú utca 14., Magyarország
info@makronomplusz.hu
+36 70 776 4126