Rólunk

A Makronóm Plusz Gazdaságkutató Zrt. magyar tulajdonú stratégiai tanácsadócég. Cégünk tanácsadói munkássága a gazdasági élet területén számos iparágra kiterjed; csapatunk évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a stratégiai tervezés valamennyi témakörében.

Tanácsadóink erős kompetenciákkal bírnak a kis- és középvállalatok támogatása terén, alapos ismeretekkel rendelkeznek stratégiai, pénzügyi-gazdasági és operatív kihívásaikról és azok sikeres kezeléséről.

Testreszabott megoldások

Az Ön vállalatára szabott módszertant alkalmazunk, és ennek megfelelően gyakorlatias megoldásokat dolgozunk ki az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva. Problémáját mindig egyediként, annak kontextusában kezeljük, és nem próbálunk meg kész, standard megoldásokkal szolgálni.

Saját fejlesztésű módszertanok

A tanácsadói munkában szokásosan használt és kipróbált módszertanok mellett csapatunk számos területen saját metodológiával dolgozik, amelyet a kkv-szektorban szerzett tapasztalatok alapján, hosszú évek alatt érlelt ki. A cégértékelési szolgáltatásunk például az egyik ilyen szegmens, ahol a magyar kis- és középvállalatok sajátosságait teljes mértékben figyelembe vevő, egyedi módszerrel végezzük el vállalkozása forgalomképes értékének és további fejlesztési lehetőségeinek felmérését.

Holisztikus szemlélet

A részproblémákat is összefüggéseikben, a vállalati stratégiával teljes összhangban kezeljük. Javaslatainkat úgy fogalmazzuk meg, hogy a vállalat hosszú távú célkitűzéseinek elérését szolgálják.

Minőségszemlélet

Tevékenységünk és a tevékenységhez szükséges hátterünk folyamatos fejlesztésével és korszerűsítésével gondoskodunk folyamataink minőségének és az Ön számára nyújtott szolgáltatásaink javításáról. Folyamatainkat és szabályzatainkat az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány követelményei szerint működtetjük, ellenőrizzük és fejlesztjük. Minőségirányítási rendszerünk hatékony és gazdaságos, ami garantálja szolgáltatásaink állandó és kifogástalan minőségét, figyelembe véve a gyorsan változó körülményeket és ügyfeleink igényeit is.

Implementálhatóság

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére a projektek során kidolgozott koncepciók implementálására, amely biztosítja, hogy Ön minden esetben bevezethető és működőképes tanácsokat kapjon tőlünk. Javaslataink gyakorlatba ültetését igény szerint implementációs és változásvezetési szolgáltatásunkkal segítjük elő.

Költséghatékonyság

Kis csapatokban, a munka elvégzéséhez szükséges minimális időráfordítással dolgozunk, így a tanácsadói költségek könnyen kontrollálhatóvá válnak az Ön számára.

Közös munka

Fejlődési filozófiánk része, hogy tanácsadóink tudása élő és az ügyfélével együtt folyamatosan bővül. A közös munka során átadjuk tudásunkat az ügyfél részére, miközben az ügyfél tudására is aktívan támaszkodunk, mert bizonyos kérdésekben Ön rendelkezik a legtöbb információval és szakértelemmel.

Minőségi tanácsadók

Erős funkcionális know-how-val és magasan képzett, gyakorlott tanácsadókkal dolgozunk, akik pályafutásuk alatt többszörösen bizonyították kiválóságukat, továbbá szigorú vizsgák, tesztek és projektfeladatok során rátermettségüket és elhivatottságukat is bizonyították.

FILOZÓFIÁNK
Fókuszunkban a magyar kkv-szektor erősítése, versenyképességének fejlesztése áll olyan gyakorlati tanácsadói támogatással, amely kézzel foghatóan fejleszti partnereink eredményességét és sikeres helytállását a piacokon.